Kasvatustieteiden laitoksen gradupankki

tekijä: Maija Reeta Airio Viimeisin muutos keskiviikko 28. helmikuuta 2018, 15.07

gradun alkupamaus 29.4.2015

Lukuvuoden 2018-2019 graduryhmiin haku 2.5.-12.8.2018.


Kasvatustieteiden laitoksen ja OKL:n yhteinen gradun alkupamaus järjestetään pe 27.4. klo 9.00. Tilaisuus alkaa yhteisellä alkuinfolla Ruusupuiston portaikossa, jonka jälkeen tutustutaan tutkimusryhmiin ja -hankkeisiin, joihin pro gradu -tutkielmat kiinnittyvät (esittelypisteet 2. kerroksessa). 

Ilmoittautuminen/haku lukuvuoden 2018 -19 graduryhmiin alkaa gradun alkupamauksen jälkeen. Hakuaika on 2.5. - 12.8.2018. Tämä haku koskee kaikkia ensi lukuvuoden ryhmiä, sekä syyskuussa, että tammikuussa alkavia. Täydentävä haku kevään ryhmiin järjestetään syksyllä.

 

 Gradupankkia päivitetään keväällä 2018.


Kasvatustieteiden tiedekunnan tutkimustrategia sisältää seuraavat tutkimuksen painopistealueet, joihin pro gradu -tutkielmat kiinnittyvät (graduryhmien kuvaukset löytyvät otsikoita klikkaamalla):

  1. Oppimisen, opettamisen ja ohjauksen prosessit
  2. Ammatti-identiteetit, urapolut ja osaaminen työelämän muutoksessa
  3. Lasten ja nuorten hyvinvointi, osallisuus ja kasvuympäristöt
  4. Oppimisen ja osallistumisen erityiskysymykset
  5. Tulevaisuuden koulutus ja yhteiskunnallinen muutos

Huomaa myös OKL:n graduryhmät ja -aiheet

Myös OKL:llä on graduryhmiä, joihin opiskelijat ovat tervetulleita laitos- ja oppiainerajoista huolimatta. Tiedot löytyvät Korpista kurssin OKLS4010 Tutkielmaseminaari I alta. Jos kiinnostut jostain OKL:n ryhmästä/aiheesta, voit laittaa sen vaihtoehdoksi hakulomakkeelle. Älä kuitenkaan ilmoittaudu OKL:n kurssille, vaan kasvatustieteiden laitoksen KLAGRADU-kurssille.