Mitä väliä sukupuolella? Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus opetuksessa ja koulutuksessa

tekijä: Iida Annikki Rautiainen Viimeisin muutos torstai 19. huhtikuuta 2018, 09.31

Kuvaus:

Jyväskylän yliopisto on mukana kahdessa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa hankkeessa, joissa kehitetään opettajankoulutusta ja opettajien ammatillista osaamista. Mitä väliä sukupuolella –hankkeeseen rekrytoidaan opiskelijoita sekä hankkeen toteuttajiksi (aineenopettajaopiskelijat) että tutkimusavustajiksi. Erilaisia tutkimusaineistoja voidaan hyödyntää opiskelijoiden pro gradu tutkielmissa. Aiheina ja näkökulmina tutkielmissa voivat olla esim.

• opetuksen kehittäminen
  • monialaiset oppimiskokonaisuudet
  • korkeakoulupedagogiikka
  • opetussuunnitelmatutkimus