Päivi Häkkinen, Mikko Vesisenaho ja Johanna Pöysä-Tarhonen (OKL)

tekijä: Ursula Anu Maria Kaari Viimeisin muutos torstai 30. huhtikuuta 2020, 10.01
Tulevaisuuden koulu, digitalisaatio ja oppimisympäristöt.

Aihe: Tulevaisuuden koulu, digitalisaatio ja oppimisympäristöt.
Kuvaus: Teemme tulevaisuuden koulun ja oppimisympäristöjen tutkimusta yhteistyössä eri oppilaitosten ja yhteisöjen kanssa. Tutkimusta voidaan tehdä myös osana useita tutkimushankkeita. Keskeisiä tutkimusteemoja ovat esimerkiksi hybridit oppimisympäristöt, virtuaalimaailmat, simulaatiot, pelillistäminen ja pelillinen oppiminen, ohjelmointi ja robotiikka oppimisessa, oppimisen arviointi teknologiatuetusti, yhteisöllinen oppiminen ja teknologia sekä erilaiset fysiologiset mittaukset (kuten silmänliikemittaukset, sykevälivaihtelut) osana oppimisen tutkimusta.

Aloitusajankohta: Jatkuva haku

Ohjaaja: Mikko Vesisenaho (mikko.vesisenaho@jyu.fi), Johanna Pöysä-Tarhonen (johanna.poysa-tarhonen@jyu.fi) ja Päivi Häkkinen (paivi.m.hakkinen@jyu.fi).

Muut valintakriteerit: mahdollinen yhteistyö KLA:n kanssa tulee sopia