Mikko Vesisenaho, Johanna Pöysä-Tarhonen ja Päivi Häkkinen (OKL, kevät 2020)

tekijä: Ursula Anu Maria Kaari Viimeisin muutos tiistai 23. huhtikuuta 2019, 15.04
Tulevaisuuden koulu, digitalisaatio ja oppimisympäristöt.

Kuvaus: Teemme tulevaisuuden koulun ja oppimisympäristöjen tutkimusta yhteistyössä eri oppilaitosten ja yhteisöjen kanssa. Tutkimusta voidaan tehdä myös osana tutkimushankkeita. Keskeisiä tutkimusteemoja ovat esimerkiksi monimediaiset oppimisympäristöt, virtuaalimaailmojen mahdollisuudet opetuksessa, pelillistäminen ja pelillinen oppiminen, ohjelmointi ja robotiikka oppimisessa, simulaatioiden hyödyntäminen oppimisessa, oppimisen arviointi teknologiatuetusti, yhteisöllinen oppiminen ja teknologia. Lisäksi tutkimuksessa voidaan hyödyntää erilaisia teknologiaratkaisuja mm. aineistojen keruuseen.

Aloitusajankohta: kevät 2020 (mahdollista myös syksyllä)

Ohjaaja: Mikko Vesisenaho, mikko.vesisenaho@jyu.fi, Johanna Pöysä-Tarhonen, johanna.poysa-tarhonen@jyu.fi, ja Päivi Häkkinen, paivi.m.hakkinen@jyu.fi.