Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Jyväskylän yliopiston Koppa

HUOM! Kopan käyttö päättyy 31.7.2024! Lue lisää.

Navigation

Sähköinen työharjoittelujärjestelmä

tekijä: hanna — Viimeisin muutos keskiviikko 10. tammikuuta 2018, 15.57

Jyväskylän yliopistossa tiedot kaikista työharjoitteluista tallennetaan työharjoittelujärjestelmään. Ennen työssä oppimisen jakson aloittamista käy täyttämässä järjestelmään tiedot omasta harjoittelustasi. Alla ovat ohjeet tätä varten:

1)    Kirjaudu järjestelmään omilla JY-tunnuksillasi osoitteessa https://webapps.jyu.fi/thsl/.

2)    Klikkaa Luo uusi työharjoittelulomake -painiketta

3)    Valitse pudotusvalikosta oikea työharjoittelukurssi (YCCS7110/YCCS7120) ja klikkaa Täytä kurssin oletustiedot lomakkeelle -painiketta.

4)    Täytä lomakkeelle seuraavat kohdat. Kaikki muut lomakkeella olevat kohdat voit jättää tyhjiksi.

5)    Työharjoittelijan tiedot (tulevat järjestelmästä automaattisesti)

6)    Työharjoittelupaikka

7)    Työharjoittelun ohjaaja (eli työharjoittelusi ohjaaja työpaikalla)

8)    Työharjoittelun ajankohta

9)    Kuvaus työharjoittelutehtävistä

10)  Paina Tallenna-painiketta oikeasta yläreunasta.