Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Jyväskylän yliopiston Koppa

HUOM! Kopan käyttö päättyy 31.7.2024! Lue lisää.

Navigation

Input Math -valikon käyttö

tekijä: saarimak — Viimeisin muutos torstai 20. elokuuta 2009, 11.33

Input Math -valikon käyttö

Input Math -valikko avautuu valitsemalla lausekkeesta kohdan, jota haluat muuttaa ja sen jälkeen klikkaamalla INPUT MATH -kenttää laskentapohjan ylälaidassa. Tällöin aukeaa uusi ikkuna, jonka nappeja painamalla voit kirjoittaa laskentapohjaan. Siirrä Input Math -ikkunaa hiukan, jotta näet heti laskentapohjaan tekemäsi muutokset. Kun olet valmis, voit sulkea ikkunan napista "close this window".

Valikon kolme ylintä riviä sisältävät erilaisia matemaattisia merkkejä ja operaattoreita. Neljäs rivi koostuu erilaisista funktioista. Viidenneltä riviltä saadaan erikokoiset matriisit ja pisteet. Lisäksi valikosta löytyy joitakin matemaattisia symboleja. Kohdan "select" painikkeet maalaavat valitusta lausekkeesta osan. Painike "clarify" päivittää tehdyt muutokset koko pohjaan, jolloin esim. kuvaajat piirtyvät uudelleen. Nappi "guide to greeks" avaa uuden ikkunan, josta löytyvät ohjeet kreikkalaisten kirjainten ja paksunnettujen kirjainten näppäilemiseksi.