Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Jyväskylän yliopiston Koppa

HUOM! Kopan käyttö päättyy 31.7.2024! Lue lisää.


Navigation

Matematiikan propedeuttinen kurssi

tekijä: hutokr — Viimeisin muutos keskiviikko 22. lokakuuta 2014, 21.35

MATY010    (5 op)

Matematiikan propedeuttinen kurssi sisältää lukion pitkän matematiikan asioita: yhtälö- ja epäyhtalöryhmät, reaalifunktiot, yhden muuttujan differentiaali- ja integraalilaskentaa, analyyttistä geometriaa. Kurssin tarkoitus on täydentää opiskelijan tiedot Matematiikan peruskurssin seuraamisen edellyttämälle tasolle. Pohjatietoina edellytetään lukion matematiikan lyhyt oppimäärä.

Syksyn 2014 kurssi alkaa ti 9.9. klo 16.15 salissa MaA102. Luennot ovat ti ja to 16-18 salissa MaA102, yhteensä 40 tuntia. Kurssille ilmoittaudutaan Korppi-järjestelmän kautta.

Kurssi suoritetaan loppukokein, joihin myös ilmoittaudutaan Korpissa. Tenttisali ilmoitetaan koeaamuna MaD-rakennuksen pääovessa. Kokeessa on 5 kysymystä ja maksimipistemäärä 30. Hyväksymisraja on 15 pistettä.

Harjoituksissa käydään läpi kotitehtävät. Tehdyistä harjoitustehtävistä saa hyvityspisteitä, joilla voi parantaa loppukokeen pistemäärää. Laskuharjoituksiin osallistuminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Harjoitukset ovat torstaisin ja tehtävät jaetaan yleensä viikkoa ennen luennolla. Ne voi myös noutaa MaA-rakennuksesta luentosalin edessä olevasta lokerosta lokerosta tai tulostaa näiltä sivuilta.

Ohjauksissa käsitellään luentojen asioita pienryhmissä "tukiopetuksen" luonteisesti ratkomalla niihin liittyviä lisätehtäviä. Ohjauksista ei saa pisteitä, mutta niihin kannattaa osallistua jos kokee tarvitsevansa lisäneuvontaa. Ohjaustehtävät ovat harjoitustehtäväpaperien kääntöpuolella ja ne saa myös näiltä sivuilta.

Tarkemmat tiedot: https://koppa.jyu.fi/kurssit/167897.