Koppa for Education

tekijä: Rikupekka Juhani Oksanen Viimeisin muutos keskiviikko 13. elokuuta 2014, 15.22
Jo pitkään käytössä ollut Koppa-ympäristö

Inspiraation lähteenä tälle sivulle on Google Classroom.

Enemmän opetusta, vähemmän tekniikkaa

Enemmän opetusta, vähemmän tekniikkaa

Tervetuloa Koppaan, jo pitkään käytössä olleseen oppimateriaaliympäristöön, joka tarjoaa opettajille työkalut tehtävien nopeaan luomiseen ja organisointiin sekä tehokkaaseen palautteen antamiseen. Kopassa opiskelijat voivat pääsevät käsiksi kurssimateriaaleihin ja voivat palauttaa tehtäviä. 

Koppa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä opettajien kanssa, jotta he voisivat säästää aikaa, pitää kurssien tiedot järjestyksessä ja parantaa kommunikointia opiskelijoiden kanssa.

Koppa on käytössä koettu ja hyväksi hoettu - jo vuodesta 2008 lähtien!

 

 

 

 

 

 

 

 

Helppo tehtävänanto ja -palautus kurssikansioissa

Helppo tehtävänanto ja -palautus

Kopassa opettaja voi helposti jakaa luentokalvot ja muun kurssimateriaalin. Kaikki onnistuu nettiselaimen kautta missä vain ja milloin vain.

Opiskelijat voivat palauttaa tehtävieä suoraan Koppaan kurssikansioiden alle.

 

 

 

 

 

 

 

Kopan etuja 

  • Helppo käyttöönottoKurssimateriaalit ovat opettajien ja oppilaiden saatavilla suoraan kurssi-ilmoittautumisen kautta. Kopan etuja
  • Säästät aikaa Yksinkertainen ja paperiton tehtävien työnkulku antaa opettajille mahdollisuuden luoda, tarkistaa ja arvostella tehtävät samassa paikassa.
  • Tiedot järjestyksessä Opiskelijat voivat nähdä kaikki tehtävänsä yhdellä sivulla, ja kaikki opintomateriaalit on tallennettu Kopan kurssikansioihin.

  • Suojaa sinua ja tietojasi Kopassa on täysautomaattinen plagiaatintunnistusintegraatio - helppo ja huomaamaton, parantaa opetuksen ja tutkimuksen laatua.
  • Edullinen ja turvallinen Koppa on täysin ilmainen, se ei sisällä mainoksia, ja opiskelijoiden tietoja ei koskaan käytetä mainontaan. Kurssikansion toiminnot on rajattu kurssin jäsenille.

 

 

 

 

 

Aloita Kopan käyttö

Aloita Kopan käyttö Näin helppoa se on:
1. Mene Korppiin kurssisi sivulle
2. Luo napinpainalluksella kurssikansio Koppaan
3. Lataa luentomateriaalit opiskelijoille

Jos kiinnostuit, kysy lisää .