Harjoitusten palautus kirjallisesti

tekijä: Mikko Matias Saarimäki Viimeisin muutos tiistai 20. maaliskuuta 2012, 11.50
Jos et mitenkään pääse mihinkään viikon harjoitusryhmään mukaan, voit palauttaa tehtävien vastaukset myös kirjallisesti. Lue lisää...

Harjoitusten palautus kirjallisesti

Kevät 2012

Jos et mitenkään pääse mihinkään viikon harjoitusryhmään mukaan, voit palauttaa tehtävien vastaukset myös kirjallisesti. Käytä tätä mahdollisuutta vain tilapäisesti, älä säännöllisesti ellet ole sopinut siitä. Voit jättää vastaukset paperilla, postitse tai sähköpostitse.

  • Oppiaksesi paremmin käy ensisijaisesti itse harjoituksissa ja käytä kirjallista palautusta vain kun et pääse mihinkään ryhmään.
  • Harjoitusten pitäjät kirjaavat ratkaisujen määrän omaa harkintaansa käyttäen. Pääsääntöisesti ne tehtävät kirjataan, joiden ratkaisut arvioidaan sellaisiksi, että olisit ne itsekin merkitnnyt. Ratkaisun oikeellisuus ei siis ole pääkriteeri. Ratkaisuja ei korjata, vaan oikeat ratkaisut jäävät itsellesi selvitettäväksi.
  • Palauta ratkaisusi ennen ensimmäistä harjoitusryhmää torstaisin klo 18. (Myöhemmin jätettyjä vastauksia ei huomioida.)

Palautusohjeet


Paperisena:

  • Palautus matematiikan ja tilastotieteen laitoksella MaD-talon 3. kerroksen aulassa (salin MaD302 oven vieressä) olevaan palautuslokeroon nimeltä Approbatur 3 / Jätä. (Voit jättää ratkaisusi myös luennoitsijalle tai harjoitusten pitäjälle.)
  • Kirjatut ratkaisut voi noutaa pois samaisen paikan lokerosta, jonka nimi on Approbatur 3 / Ota.

Sähköposti: mikko.m.saarimaki@jyu.fi
Lähetä mieluimmin (skannattuna) pdf-tiedostona. Voit myös sijoittaa pdf-tiedoston yliopiston kotisivullesi ja lähettää linkin siihen. Jos vain mahdollista, yhdistä erilliset sivut yhdeksi tiedostoksi.  Muista laittaa nimesi ratkaisujen alkuun.

Faksi: (014) 2602701 (Lähetteeseen Mikko Saarimäki / Appro 3 harjoitus)

Posti: (Kuoreen "Appro 3 harjoitus")
Mikko Saarimäki
Matematiikan ja tilastotieteen laitos
PL 35 (MaD)
40014 Jyväskylän yliopisto
Postivastaukset on jätettävä postiin viimeistään torstaisin.