Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Jyväskylän yliopiston Koppa

HUOM! Kopan käyttö päättyy 31.7.2024! Lue lisää.


Navigation

Ilmoittautuminen

tekijä: saarimak — Viimeisin muutos keskiviikko 22. lokakuuta 2014, 21.24
Kursseille ja kokeisiin ilmoittautumisesta.

Kurssille ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan verkossa Korppi-järjestelmässä. Matematiikan ja tilastotieteen laitoksen meneillään olevat matematiikan perusopintojaksot saat näkyviin seuraavalla Korppi-haulla.

Kokeisiin ja tentteihin ilmoittautuminen

Korppi-järjestelmässä olevien kurssien kohdalla kaikkiin tentteihin ilmoittautuminen tapahtuu Korpissa. Kurssien välikokeisiin (tai ensimmäiseen, välikokeen asemassa olevaan loppukokeeseen) ei yleensä tarvitse kurssille ilmoittautumisen lisäksi erikseen ilmoittautua. Tarkista asia kurssin sivulta.

Matematiikan perusopintojen tentit pidetään matematiikan ja tilastotieteen laitoksella ja pääsääntöisesti sen koepäivinä. Koepäivät näkyvät kurssien tietojen kohdilla. Ajankohtaiset tentit saat näkyviin myös seuraavalla Korppi-haulla.

Matematiikan kaikkiin loppukokeisiin on ilmoittauduttava viimeistään kolme työpäivää ennen tenttipäivää. Esimerkiksi keskiviikon tenttiin tulee siten ilmoittautua viimeistään edellisenä torstaina kello 16.50 (mikäli pe, ma ja ti ovat työpäiviä). Kurssien ja tenttien ilmoittautumisaika näkyy myös Korpissa. Kesälukukauden tentteihin pitää ilmoittautua aikaisemmin, ks. kurssin sivulta, laitoksen opetusohjelmasta tai Korpista.

Tentteihin voi ilmoittautua verkossa Korppi-järjestelmässä. Korpin kautta voi ilmoittautua vain ennalta määrättyihin tentteihin, ei esimerkiksi erikseen sovittuihin tentteihin. Kaikki kurssien ohjelman mukaiset välikokeet ja loppukokeet ovat Korpissa näkyvissä. Korpin kautta ilmoittautuneiden osalta voidaan tulokset siirtää automaattisesti opintorekistereihin ja suorituksista tulee sähköpostitse tieto opiskelijalle. Jos olet sopinut erikseen tentistä tentaattorin kanssa, ilmoita siitä myös laitoksen toimistoon (MaD357, tuula.blafield [ät] jyu.fi).

Mikäli tenttiin ilmoittautumisaika on jo umpeentunut, voit pyytää tentaattoria lisäämään sinut tenttiin. Tähän usein suostutaan, jos tenttiin on jo muita ilmoittautuneita. Ilmoita pyynnön yhteydessä Korppi-tunnuksesi (tai syntymäaikasi ilman tunnusosaa), jotta sinut voidaan tunnistaa mahdollisista muista samannimisistä.

Mikäli tiedät, että et tulekaan tenttiin, johon olet ilmoittautunut, on tenttijärjestelyjen takia hyvä perua ilmoittautuminen. Sen voi tehdä myös ilmoittautumisajan loputtua.

Matematiikan kokeet alkavat klo 8.00 (kesällä klo 12.00) ja ovat salissa MaD202 ja mahdollisesti myös salissa MaA102. Tenttien salijako ilmoitetaan tenttisalin ovessa ja/tai MaD-talon ulko-ovessa ja/tai 2. kerroksen ovessa.

Huomioita:
1. Kokeissa tenttijän on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä.
2. Laskimen käyttö ei ole sallittua matematiikan tenteissä ellei kurssilla ja tenttipaperissa ole annettu lupaa siihen.